marți, 24 noiembrie 2015

,,Săptămâna fructelor și a legumelor"

În data de 16 noiembrie 2015, elevii din Școala Gimnazială Coțofenii din Dos și Școala Gimnazială Mihai Eminescu din Craiova, alături de coordonatorul SNAC Stolojan Gabriela și de profesorii de religie Vanciu Alexandru, Flori Adriana, Dinu Mihaela și 13 copii cu deficiențe însoțiți de doamna profesoară itinerant Segărceanu Diana, au desfășurat o activitate filantropica, dar și de conștientizare a efectelor benefice ale consumului de fructe și legume în viața noastră, la Liceul Matei Basarab din Craiova în cadrul proiectului ,,Săptămâna fructelor și a legumelor".






În cadrul acestei acțiuni li s-a vorbit copiilor despre importanta fructelor pentru sănătatea trupului, precum și despre legătura dintre acestea și postul care ne ajută să devenim mai buni. Un program artistic a fost prezentat de elevii școlii din Coțofeni, iar la final copiilor li s-au împărțit fructe cu care au preparat o salată.


Coordonatori ai proiectului: Director Prof. Sârbu Maria, Director Prof. Blagu Matilda, Director Prof. Cîrțu Silvia, Coordonatorul SNAC Stolojan Gabriela, Flori Adriana, Vanciu Alexandru, Dinu Mihaela, Prof. itinerant Segărceanu Diana, Consilier pedagogic Anghelina Irina.